Hei og hå fra Steinkjer! Tenke-seg-til, nå kan jeg krysse det av på kartet også.

Mars viste seg å skulle bli en reise-måned. Det er bare snaue to uker siden sist jeg fløy til Trondheim, og neste uke blir det Stavanger, etterfulgt av tre dager i Østfold uken etter. Travelt! Men det er jo trivelig å få reist litt da, fryder meg over at det i det minste blir litt EuroBonus-poeng ut av det!

Så, selv om jeg hadde klart å klusse til hotellbookingen min, og risikerte å bli stående uten rom i natt, ordnet det seg til slutt. Jeg har i dag med andre ord 1) rukket flyet (så dårlig ut en liten stund), 2) rukket et tog før det jeg trodde jeg skulle, 3) klart å gå av på rett stasjon 4) innlosjert meg for natten – og ikke minst 5) fått tittet litt rundt og jaktet sushi for alle penga. Kan fortelle at sushisjappa er stengt på mandager her, sånn om du skulle undre.

Jeg har også tatt meg selv i å tenke på de som har sykt mange reisedøgn i året. Hva gjør de? Altså, en ting er om man reiser flere, men når man farter rundt alene slik som jeg? Hva gjør du på kvelden liksom? Prøvde å gå ut og spise alene i Trondheim en gang jeg var på jobbtur, det var ingen suksess (skylder på spisested og dagsform). Ellers blir det til at jeg vandrer gatelangs i byen, prøver se litt før jeg vender snuten tilbake på rommet med litt mat. Er jo ikke akkurat hæla i taket.

En kunde av meg fortalte at han pleide gå på kino. Det er forsåvidt ingen dum idé, jeg bare orket ikke kino i dag. Så jeg har sittet her da, i den ene senga (fått dobbeltrom må du vite), med macen og kinamat. Klasse.