Jeg har så mange tanker og prosjekter surrende rundt i hodet mitt for tiden. Jeg finner ekstremt mye glede i å kunne sitte og dulle med bokstaver, ord, swirls og rare tegninger – og det er ikke alltid det gir et resultat verdt å poste noen sted. Derav den litt lave oppdateringsraten her inne. Jeg vet ikke hvor interessant det er å lese om at jeg prøver nye teknikker innen skrift, liksom.

Det går med andre ord mye i jobb og øving. I dag har jeg også vært å gitt blod, endelig. Jeg synes det er en så trivelig gest – føler nesten jeg går derfra vinnende; både med tanken på at jeg kan være til hjelp for noen, óg med en ny Mummikopp i hånden. Hyggelig er det uansett, så jeg oppfordrer alle som kan å melde seg som blodgiver, koster deg så lite – men kan bety alt for noen andre.

Sykepleieren som tappet meg i dag var utrolig trivelig. Jeg blir så fascinert av hvordan to personer som egentlig ikke kjenner hverandre ender opp med å sitte og prate om alt fra hjemsted, ferieturer og kajakkpadling – bare etter noen få minutter. Det samme skjedde på senteret i dag, hvor jeg ble stående og prate med ei dame i 10 minutter om alt fra været til sommerferier og hygge. Kanskje vi nordmenn ikke er så uinteresserte i andre mennesker likevel?

Nei, nå skal jeg fortsette med litt øving og prosjekter her – ville bare innom og si hei, og ønske deg en god kveld! I morgen er det fredag, så snart helg og herlighet! Har du noen spennende planer for helgen? Jeg vurderer om det blir rolig med litt tegning, pepsi max og kanskje Skal vi danse på skjermen, haha!