_MG_9777-2

Smetter bare innom for å ønske en fortreffelig mandagskveld, har uka starta bra? Selv har jeg et snev av dårlig samvittighet for at jeg ikke har vært å trent i dag, og det hjalp ikke akkurat på når jeg så naboen sprette rundt i hagen her med kettlebellen sin… Haha, tror også jeg må ta tak og slutte å følge litt diverse folk på instagram og snapchat – det virker av og til som om treningen er det viktigste i livet. Misforstå meg rett, jeg elsker å trene, og jeg vet at selv om jeg er trøtt og litt lei i dag, så ville en treningsøkt bare gitt gleder – men jeg gadd ikke. Wups. I stede for har jeg gjort nesten ingenting. Jeg har hengt opp enda ei hylle på kontoret, spist middag og tegnet litt. Sistnevnte er spesielt hyggelig med pelsdotten som partner in crime på pulten her. En rolig, lat og trivelig avslutning på dagen med andre ord.

Klokken har bikket halv ni, og her i huset sikter vi oss inn på en tidlig kveld. Godt med søvn før vi skal småtidlig opp og trene litt på morgenkvisten (oh, the irony). Resten av morgendagen er ganske fri, jeg håper så inderlig postmannen har med det ene og det andre til meg i morgen – for da blir det tegning! Har trippet rundt postkassen i en uke nå, haha!

Dette ble fryktelig rotete, men jeg håper uansett at du har hatt en fin mandag, og at uka bare blir bedre :-)