_MG_9724-2Hei august! Bare en uke forsinket, men bedre sent enn aldri? Uansett. August, hm. Det føltes litt som om sommeren pakket snipp i det vi bikket fra juli og over i denne måneden. Regnet kom, det er blitt kaldere og dagene er generelt gråere. Men det betyr jo ikke at denne måneden ikke blir bra – for det handler jo bare om hva man gjør den til, sant?

Jeg føler alltid at august og skolestart-tid på en måte er som 1.januar; ny høst, nye muligheter. Det er nok mange som har planer om at så fort sommeren er over så skal de bli nye og sunnere mennesker. Man skal ta tak i ting man har utsatt, gripe dagen og alt det der. Og det er forsåvidt helt topp, men i teorien trenger man jo ikke noe annet enn en ny dag for å gjøre en endring. Jeg skal ikke skryte på meg å si at jeg er noe bedre, for jeg har da utsatt et par småtting her jeg óg, slik som for eksempel det å sette meg ned og øve/prøve meg på kalligrafi! Men i går snublet jeg forbi ARK, og måtte bare ta med meg et par nye tusjer. Så kvelden i går, samt store deler av dagen i dag har jeg brukt til å skrable, styrke over, prøvd, feilet, fått til, og feilet litt mer. _MG_9716-2Men guri så gøy det er å lære seg noe nytt! Jeg ble så ivrig at jeg endte opp med å bestille flere penner og tusjer på nett i går kveld, så nå gleder jeg meg fælt til post. Det hadde vært gøy å bli sånn tålig ok-flink til å skrive i moderne kalligrafi-stil, alt ser så mye hyggeligere og kulere ut, haha!

Nei, nå kaller middagen, ha en finfin søndag videre da!