Da dere, da var man tilbake hjemme. Litt godt, og litt vemodig etter en deilig sommerferie. Sommeren skulle vart evig, holdt jeg nesten på å si, men da hadde ikke gledene med sommeren vært så stor. Så, vi får være fornøyd med sommeren når den er, også er jo ikke høsten så ille den heller!

Uansett, siste del av ferien hadde vi besøk hjemme på Sørlandet, og det er alltid stas å vise frem byen sin. Og ikke minst Dyreparken! Vi hadde perfekt parkvær, ikke for varmt, ikke for kaldt. Det var masse dyr, mye kos, masse latter og mange skritt. Akkurat slik det skal være._MG_9592 kopiEkstra stas var det med flagg for minste gullet, “Hurra! Hurra! Hurraaaa!“._MG_9660-2Vi koste oss litt ekstra på Kutoppen, med is på en liten adskilt hageflekk med frittgående høner. Før vi avsluttet dagen med en tur gjennom Hakkebakkeskogen, og dét var en artig forestilling jeg absolutt kan anbefale, selv for voksne._MG_9643-2 _MG_9604-2 _MG_9602-2 _MG_9712-2Det var rett og slett en toppers dag med herlig selskap. Gleder meg allerede til neste tur i parken, selv om det trolig ikke blir før neste år :-)

Vi kom hjem i gårkveld, etter en hel dag med bilkjøring. Vi hadde et lite pitstop hos mormor og morfar, så vi hadde nesten ikke trengt bilen – kunne bare rullet opp selv etter alle bollene og kakene. Dagen i dag har vi rett og slett brukt til å vasket klær, pakket ut og klippet plenen, ikke bare-bare det! :-)