Det er noe magisk med å komme hjem på sommerferie. Og den siste uka har jeg prøvd å bare slappe av og ta det inn over meg. Jeg dro til Tønsberg på tirsdag, og har brukt dagene godt sammen med familie, koset meg og nytt sola. På fredag dro jeg hjem til Sørlandet, og været har vært helt nydelig de siste dagene. Det er rett og slett en knall start på ferien. De første nettene har jeg sovet på bua ved sjøen, det er noe spesielt å våkne opp ved havet. Friskt og godt, mens sola står opp, så det er nok ikke de siste denne ferien.

I går samlet vi jentegjengen til boblelunsj i Kristiansand, hvor vi satt i sola og skravlet i flere timer, etterfulgt av is og en tur i parken.
_MG_9431-2

Resten av dagen slappet jeg av på brygga, før tante og onkel kom inn med båt, og det ble både sjømat og grillings med vin og godt til sola forsvant. Rett og slett herlig.
_MG_9432-2 _MG_9459-2 _MG_9465-2 _MG_9475-2Nå sitter jeg i treningstøy, prøver å psyke meg opp til en hjemmeøkt. Mamma har dratt på løpetur, og jeg er kjenner det klør i løpelysten, men kneet begrenser meg enda. Så da skal jeg prøve svinge litt på kettlebellen, og litt annet for å få i gang blodpumpen, før det blir ut i sola!

Håper dere alle har en toppers sommer så langt, så prates vi plutselig!