bursdagLørdagen var fin! Den startet med hårklipp, noe jeg alltid er litt skeptisk til – men det måtte til. På kveldingen dro vi ut for å spise, litt fordi det er år og dager siden sist, og litt fordi jeg hadde bursdag tidligere i måneden. At han fine pønsket på noe hadde jeg fått fnyss om, men nøyaktig hva var jeg usikker på. Jeg skjønte det fort da vi gikk inn døra på restauranten; der ble jeg overrasket med ballonger og krone, og to fine vennepar som hadde tatt seg turen for å feire meg! Stas!

Vi koste oss masse med god mat, gode drinker (ikke alle var like enige da de fikk tequila, og ikke gin i gin tonicen sin), det var rett og slett generelt god stemning. Vi fikk til og med kjørt karuseller på tivoliet som var innom, før vi ristet på dansefoten til gnagsårene kom og tok oss! Rett og slett en vellykket kveld med noen av de fineste folka jeg veit om, så takk for det!♥