juneTenk det dere, vi er halvveis i juni allerede. Hvor blir dagene av? Føles ikke så lenge siden jeg telte dager til juni kom. Vel, juni så langt har uansett bydd på litt av hvert;

♥ Konfirmasjon og familiehygge
♥ Alenetid på Sørlandet med katten
♥ Muse-konsert på VIP-loungen til Pepsi Max med Cassandra
♥ Bursdag, hurra!
♥ Endelig klart min første pull-up (!)
♥ Soldager og bikiniskille
♥ Bading, både i Mjøsa og i havet
♥ Feiring av Pernilles master, hurra!
♥ Gjensyn med masterveilederen min, som jeg digger – og som jeg også har publisert forskning med!
♥ Masse nye Mummikopper

Man kan jo bare håpe at resten av måneden byr på mye glede og avslapping. Jeg har ikke så mye, men et par ting satt opp fremover, slik som Springsteen-konsert, og avreise til Bergen for bryllup! Åh, jeg gleder meg veldig til begge delene. Springsteen vet jeg jo er bra, og bryllupet er jeg rørt over å få være en del av. Det er noe vakkert ved det å få dele dagen med de to flotte menneskene, feire kjærligheten og bare smile, le og tørke gledestårer! ♥