skog1Etter konfirmasjon i Tønsberg på søndag endte jeg opp med en spontantur ned til det vakre Sørlandet. Her har jeg virkelig prøvd å slappe av, og jobbet iherdig med brunfargen – noe som ser ut til å gi resultater! Jeg bytter på å lese bok, gå turer, drikke vin og vanne blomster; en skikkelig avslappet tilværelse med andre ord.

I går kveld bestemte jeg meg for å prøve kneet på en rask tur rundt vannet her, det ble i hovedsak rask gange – men jeg testet det litt med (ekstremt) rolig jogg i noen oppoverbakker, samt siste slette biten. Det var ingen stor suksess, men da har vi prøvd det også. Det som derimot var knall, var utsikten, fargene og bare det å gå i skogen. iPhonebilder er dessverre alt jeg har å by på, men det gir et lite inntrykk.

Å gå slik, alene med fuglesang, bølgesus, ah – det er så deilig. Skikkelig terapi.
skog2 skog3 skog4