_MG_8392-2Det er noe med å komme hjem. Hjem til havet, frisk bris og litt varmere temperaturer. Alt er litt grønnere; jeg våknet til fuglesang og solskinn – og en mms fra kjæresten med snø på Gjøvik.

Jeg holdt kurs i Kristiansand i går, og benyttet derfor muligheten til en helg hjemme – det er jo vinn-vinn! I dag er det med andre ord hjemmekontor med gamlepusen på fanget! Han er så herlig, følger meg rundt i huset, ligget ved siden av stolen min når jeg jobber – eller på fanget, hihi! Litt kos på fredagskontoret er lov :-)

Uansett, i går var det så herlig vær at jeg kriblet etter å få kommet meg ut litt. Vi har en super liten runde rett ved her jeg bor, der har vi tuslet og gått i alle år, så det var bare å hoppe i skoa, og hive seg rundt. Kneet mitt er jo ikke helt på lag enda, men etter beskjed fra fysioterapeuten pushet jeg meg med litt ekstra tempo._MG_8394-2 _MG_8397-2 _MG_8407-2 _MG_8422-2Det ble ikke lange turen, men etter en dag med kursing, mye støy og litt innestengt luft var det akkurat passe. Spørs om det ikke blir en runde eller to til i løpet av helgen :-)