Hei dere! Håper dere har kost dere masse i påsken, og at dere er klare for en ny uke? Selv hadde jeg jo ikke takket nei til et par dager til med kos – men den kommende arbeidsuken blir uansett litt kortere for min del da vi drar på kjærestetur på torsdagettermiddag! ♥

Det er ikke til å legge skjul på at dagen i dag har hatt litt søndagsstil over seg, og selv om jeg ikke er spesielt fan av søndager, har denne vært toppers! Jeg prøvde å starte dagen litt tidlig for å ikke få en kræsj-start i morgen (haha), så her har det vært masse av tid til det ene og det andre. Dagen startet med en deilig treningsøkt, litt klesvasking, støvsuging – før jeg tilbragte et par timer med denne frøkna. Jeg vet ikke hvor tiden blir av når vi er sammen, men skravla går som regel i ett – og det er herlig!

IMG_7723-2 _MG_7727-2
Litt snacks ble det óg – dog av den litt sunnere typen i dag. Kjenner kroppen har godt av litt sukkeravvenning etter årets påskekos, men det er jo verdt det. Nå er resten av kvelden viet til utpakking av kofferten, og litt rydding før jeg stuper i seng! Håper dere har hatt en fin mandag, og at tirsdagen blir like bra!