2. mars allerede! Tiden flyr virkelig – og vi er inne i 3. måned i 2016 alt. Det skjer mye spennende i denne måneden, og jeg har nedtelling til det ene og det andre, haha! Så hva passer vel bedre enn en liten liste over ting å glede seg over i denne måneden?

♥ Neste uke skal jeg etter planen gjennomføre “Helvetesuka” (spent!)
♥ Jeg satser på å ta et par dager påskeferie på Sørlandet med familiekos
♥ Jeg skal kose meg med å lese ut Sjarmen med tarmen
♥ Jeg har store planer om å trene bra, spise godt å la kneet hvile mens overkroppen jobber
♥ 31. mars drar vi på kjærestetur, gleder meg!
♥ Jeg får endelig passionplanneren min i hus
♥ Det kommer nye Mummikopper i butikk (krise for lommeboka)
♥ Jeg får forhåpentligvis gitt blod
♥ Det blir mildere i været og solen er oppe litt lenger
♥ Man kan glede seg, og høre fornuftige jenter prate i denne podcasten – trakk på smilebåndet flere ganger. I tillegg til at det er mye interessant som jeg tror mange hadde hatt nytte av å høre.

Utover det er det jo viktig å glede seg i hverdagen, det kan være små ting, som for eksempel i dag når jeg kom i prat med et eldre par på legekontoret; de hadde vært sammen i 60 år! Seksti år dere, er ikke det noe å fryde seg over, så vet ikke jeg. Jeg synes det er så fint, blir ordentlig glad av å høre det.

Har du noen fine ting du gleder deg til i denne måneden? Alt fra større planer, til småting i hverdagen?