Snublet over denne på bloggen til Kristina, og tenkte jeg skulle hive meg på!

Hvor gammel er du om 5 år? 30 år. Rart å tenke på. Jeg husker når jeg var 18-19 så var 30 så “gammelt”, men nå føles det ikke så unaturlig og langt unna lengre.

Hvem var du sist sammen med i 2 timer? Gutta på jobb! Vi har hatt juleavslutning i går, i dag har jeg hjemmekontor, så mye alene – og litt med katten.

Hvor høy er du? 175cm, selv om legen forrige gang prøvde å påstå at jeg hadde krympet 1/2 cm…

Hvilken film så du sist? Film ja.. Her har du ei som omtrent aldri ser film i egen stue. Eller, sjeldent setter på en film i det minste. Men hender jeg går på kino, og da var siste filmen Mockingjay part 2.

Hvem ringte du sist? Mamma, gode mamman min.

Hvem ringte deg sist? En kunde fra jobben.

Hva stod det på siste smsen du fikk? “Hei, gikk alt bra med kjøringen i dag? Klem” – fra mormor som var bekymret for jobbpendlingen min etter å ha sett kaoset som har vært på veiene her oppe i går. Dette her for eksempel er utenfor jobben min.

Foretrekker du å ringe eller sende sms? Jeg liker å ringe, og jeg kan godt skravle leeenge. Men det kommer an på personen jeg skal ha tak i. Sms duger til smått og godt, korte beskjeder o.l. men ellers liker jeg å ringe.

Hva er ditt favorittsted? Den er litt tricky. Jeg liker meg nok best hjemme, men samtidig liker jeg meg best når jeg er med folk jeg er glad i.

Hvilket sted foretrekker du minst? Hvor enn det måtte være lange bilkøer…

Når så du moren din sist? Æsj, det vil jeg ikke tenke på engang. Jeg har ikke sett mamma siden i sommer, og blir litt lei meg av tanken på at det er så lenge siden.

Hvilken øyefarge har du? Blå.

Hvilken julesang er din favoritt? Å, jeg har så teite julesanger på favorittlisten min, men jeg synes “Jul´kortet” av D.D.E., “Den jule Rosenborgsangen” og “Hem att tel jul” er så koselige. Rosenborgsangen minner meg mest om jula hjemme, vi hadde den på en gammel julecd når jeg var liten.

Når våknet du i dag? Ble sent i går, menvar oppe 05:37, sjekket forholdene og så etter om det var mulig å kjøre. Det var det ikke så da krøp jeg tilbake til sengen og stod opp ca sju i stedet.

Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Det er et veldig godt spørsmål. Jeg håper det er et par små med i bildet, og et hus. Og glede.

Hva skremte deg om natten som barn? Hm.. Jeg hadde et gjentakende mareritt. Det var egentlig ikke så skummelt, men litt hetta kanskje?

Hva er ditt favorittantrekk? Avhengig av årstid. Sommerstid er det sportsbh og en comfy joggeshorts/treningsshorts, ellers er det en løs t-skjorte og joggebukser.

Er foreldrene dine gift eller skilt? Både mamma og pappa er gift på nytt, og det er så lenge siden, har med andre ord to herlige familier, så ja, de er gift- og jeg har fått ekstra mange fine folk rundt meg.

Hva er din beste egenskap? Jeg liker å tro at jeg er munter, og ler masse med mye teit humor. Også er jeg omtenksom. Og husker mange ting som ikke må glemmes, kjekt på jobb!

Hva er din verste egenskap? Humøret kan svinge litt innimellom? Ehe.

Sover du med eller uten klær om natten? En mellomting!

Hvor mange puter har du i sengen? Vi har én hver. Så jeg har en, men ofte skyver jeg den bort og sover uten.

Hva er det rareste du har spist? Når vi var små grilla vi sjøstjerne på et utbrent bål.. Ikke spør, haha!

Har du stasjonær eller bærbar data? En bærbar, MacBook Pro.

Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Nå som vi endelig har varmekabler kan jeg godt gå uten litt. Men ellers så er det vel sokker på. Kanskje også et par tøfler.

Hva hører du på akkurat nå? Ingen verdens ting. E-poster som renner inn i innboksen?

Hvilken iskrem er din favoritt? Haagen Dazs – dulce de leche er veeldig god. Åh, det er år og dag siden jeg har spist den nå.

Kan du spille poker? Nei!

Hva har du spist idag? Spist en liten neve sukkerfrie brente mandler. Ikke akkurat den største frokosten, men har ikke kommet lengre enda.

Hva skal du gjøre idag? Resten av dagen i dag skal jeg jobbe litt mer. I tillegg må jeg vaske litt klær, rydde litt generelt her i huset og se på julegaver. Jeg håper det blir mulig å kjøre litt snart igjen, sett at jeg ikke kom meg ut i gårkveld eller morges, for jeg skulle vært nede i byen og fikset litt gaver.

Hvilken radiostasjon hørte du sist på? Radio Norge, som alltid.

Vil du ha barn? Jatakk! Og jeg gleder meg til den dagen kommer!

Kan du noen andre språk enn norsk? Engelsk, og i teorien litt tysk.

Hvordan imponerer man deg? Vær deg selv, vær hyggelig og vis omtanke for andre. Folk som også står på og jobber målrettet mot noe ønsker å oppnå, og klarer det imponerer meg.

Hva har du nærmest deg som er rødt? Gavebåndet på julegaven fra jobb, på gaven da.

Hva bruker du helst penger på? Hva jeg helst bruker penger på, og hva jeg faktisk bruker penger på er dessverre ofte to forskjellige ting. Men 2016 skal jeg bli flinkere til å sette av penger til reiser, opplevelser, god mat og drikke.

Hvilken dessert er din favoritt? Vet du? Det er kanskje litt humørbasert? Kake? Panacotta? Suksessterte? Kanelboller. åh, nei jeg vet ikke.

Hva drikker du helst til frokost? Vann, vann og vann.

Er du sosial? Både ja og nei! Jeg synes det er kjempehyggelig å være med folk, men samtidig blir det av og til litt slitsomt. Men ingenting gleder meg mer enn folk jeg er glad i samlet.