Dette har vært en knallbra helg, virkelig en som går i minnebøkene. Det har nemlig vært utdrikningslag for flotteste Cassandra! Jeg håper, og tror, hun storkoste seg med både massasje, overraskelsestapas og festligheter med en god bukett flotte jenter. Det var ikke imponerende mye kvalitetsbilder som ble knipset, men tapasbordet måtte jeg bare knipse av. Himmel og hav, det var så godt!
_MG_5563-2 Vi avsluttet kvelden med drinker og dans til den store gullmedaljen! Discokule, artig musikk og godt humør er vel noe av bakgrunnen til dansemaratonet – det var rett og slett fantastisk. Den kommende bruden så også ut til å stoorkose seg, og det var jo i bunn og grunn det viktigste!
utdrikkEtter et par timers søvn var det tidlig opp til hotelfrokost, før jeg pakket og vendte snuten tilbake til Gjøvik. Helgen har med andre ord vært toppers. Hva med dere da, hvordan har deres helg vært? :-)