IMG_5539
Det beste ved å ha få ryddet frem spisebordet blant alle eskene er å kunne sette seg ned med en kopp te og enten tegne, bake, sysle – eller som i dag; drive med hjemmekontor. Jeg har egentlig et eget rom i andre etasje hvor jeg planlegger å ha litt kontor, samt hobbyrom – jeg må bare få ryddet bort kaoset først.

Bakgrunnen for dagens hjemmekontor er et besøk til fysioterapauten tidligere i dag. Jeg er veldig glad for friheten i jobben som gir meg muligheten til å kunne ha kontor hjemme i ny og ne. Snakker forresten om fysioterapeut; jeg var jo både der og hos legen forrige uke. Legen ga meg “digagnosen” overbelastning på kneet, med en fin beskjed om å holde meg i ro i 3 måneder (!!!). Skal ikke lyve å si at humøret var på topp etter det… Men dere, i dag sa fysioterapauten at han egentlig ikke synes jeg skal være helt i ro, så nå skal vi prøve å sykle litt for å se hvordan kneet talker det. Du kan tro jeg ble litt lettet til sinns, så selv om jeg misliker spinning og sykling skal jeg absolutt prøve meg!

Men nå er lunsjpausen min ferdig, så jeg får vende snuten tilbake til arbeidet. Ha en fortreffelig lillelørdag, vi snakkes!