Startet dagen i dag med en liten joggetur – eller, jeg hadde tenkt en skikkelig kort en, men endte opp på ei lita mil. Hadde ambisjoner om å svette bort forkjølelsen, men her jeg sitter nå kan jeg trygt si at det ikke funket, sånn hvis dere lurte. Uansett, de første fem kilometerne var gørr, og tempoet særdeles rolig, men kosa meg litt mens sola glødet over Mjøsa.

DSC_0461 DSC_0460DSC_0464

Nederste bilde er fra tøyesesjonen, jeg har blitt alt for dårlig på å tøye etter at Cassandra flyttet forlot meg, og det merkes i forskjellige øvelser. Skal gå inn for å i det minste bli like myk som jeg var før sommeren!

DSC_0429

Ellers kan jeg informere om at vi har fått et nytt, stort leketøy på senteret mitt – hurra! I går var det Åpen dag, med både kostholdsforedrag og monkeybar-konkurranse. Jeg endte opp med å melde meg på konkurransen og VANT jenteklassen! (gidder ikke nevne at vi bare var to jenter som deltok…). Uansett, jeg ble en ipod shuffle rikere, og kosa meg med den allerede på morgenturen min i dag.

Screenshot_2013-09-20-07-55-31Gud for et kjedelig treningsinnlegg, håper dere overlever. Nå skal jeg fortsette å jobbe med formuleringen av problemstilling til masteroppgaven min jeg, snakkes!