Jeg er i sluttfasen på semesteret; innleveringsfristene kommer oftere og oftere. Det er litt så jeg er usikker på hvordan det skal gå, men det gjør det alltid (hurra for planlegging)! Eksamen står for tur til uka, og jeg føler meg overraskende rolig, har lest ca alt av pensumlitteratur – så nå gjelder det bare å se om noe sitter igjen (jeg har min tvil, dessverre).

Ellers fikk jeg litt hetta i går, da jeg kom på at det bare er to uker til Birken. To uker er ikke så lenge når man tenker på at det var 4 uker siden forrige løpetur (pga skade), Så jeg dro på meg skoene før resten av verden hadde stått opp og prøvde å ta livet av meg selv ved å løpe 4×4 intervaller opp Gjøviks bratteste bakker. Er ganske sikker på at kroppen min skulle svikte en gang eller to, men jeg kom meg gjennom og er fornøyd med det!

Resten av tida bruker jeg egentlig på å lese. Og lese. Og lese litt mer. I morgen tenkte jeg jeg skulle skrive litt også, men det er omtrent det det går i, sånn ved siden av trening, kattelek og kjæreste kos.
insta