Jeg har så vanskelig for å uttrykke meg skriftlig for tiden, det gjelder ikke bare her – men også på rapporter på skolen, og meldinger. Det skal liksom være så enkelt, men neida; dokumentet/meldinga/bloggposten bare stirrer tom på meg. Det er som en slags evig stirrekonkurranse, hvem klarer lengst uten å skrive noe?

Også begynner jeg da, jeg er så klar – jeg har tenkt ut hva jeg skal skrive – men fingrene bare hviler lett på tastaturet, jeg klarer ikke bestemme meg for hvilke taster jeg skal trykke – og det blir ordløst. Det verste er nok at jeg kan sitte slik i timesvis, bare stirre på et tomt blogginnlegg, eller et tomt dokument. Grusomt.

Men i morgen er mandag. Mandag er en fin dag for en ny start. Så, i morgen er en fin dag til å bryte ut av en ond sirkel av ordløshet. I morgen er ypperlig.