Selv om bloggen har vært nede et par gode uker, har jeg ikke ligget på latsiden fordét! Det har skjedd en del spenstige ting skal jeg fortelle deg, bare se;

Det hele begynte med at skolen ikke syntes jeg hadde bra nok mobil, og dem prakket på meg en helt ny…

Ikke denne da, det er den gamle, meeen en HTC Wildfire. De ville veldig gjerne at jeg sluttet å bruke Sony’en, og heller fikk meg et nært og intimt forhold med HTC’n. Greit for meg.

Klager ikke så mye lissom. Jeg har også blitt tvunget til å spille Ringeren i Notre Dame, på brettspill med Cassandra. Jeg tror selve byggingen av brettet var mer krevende enn selve spillet. Jeg vant hver gang, noe som gjorde Cassandra til en solstråle.

Etter vi spilte serverte hun vinneren dessert! Neida, hun fikk hun og.

Som kjendis poserte jeg med en flott grimase på kjøkkenet vårt. Og tok meg tid til å spise ute i offentligheten….

Men så, så ble jeg sjukemeldt. Og da ble frokosten min seende slik ut:

Neida. Joda, jeg har noen knekkebrød i tillegg, bare. Hm. Det å være sjukemeldt viste seg å ikke være så sykt kult. Jeg tok blant annet bilde av dvdhyllen vår, bare fordi jeg kjedet meg og hadde dataforbud.

Tok også bilde av en termos jeg ønsker meg. Den er fra Åhléns, koster 229,- og er sånn ordentlig, ikke sånn klikk-klikk med bare en knapp som ender opp med å lekke i hele sekken din og ødelegge alt. Nei denne er the real shit, sånn skikkelig skrugreier. Jeg er forelska.

Også skal det sies at jeg har gått en del, Tina og jeg har virkelig tatt det helt ut. Jeg kunne egentlig tatt meg bryet med å poste noen flotte bilder vi tok av en vakker vinterdag på Gjøvik, men jeg orker ikke. Egentlig vil jeg bare legge meg og se enda mer Criminal Minds, som egentlig er neste punkt på ting som jeg har gjort siden sist. For jeg har sett litt CM, sånn før jeg sovner. Ikke alltid like lurt, men fantastisk gøy/spennende/skummelt.

Ellers så har senga fått seg litt action. Jeg inviterte Cassandra over, og vi fargela i tegnebøkene våre. Det var koselig, og jeg følte meg plutselig 10år yngre. Må gjentas!

Men kjendis, det er det jeg skal frem til. Ikke bare er jeg i studiekatalogen til HiG (som dere forresten kan bestille her (jeg er på side 23!)), men neida – når jeg skulle gå fra skolen i dag gjorde Tina meg oppmerksom på en ting; de har jo faenmeg satt opp stor plakatgreie med meg på!!

Det er hendene mine folkens! Avflassa neglelakk og hele pakka, pc’en min og- ikke min iPad dog, det var bare en jeg fikk låne. Men det er ikke så viktig, det som betyr noe er at jeg er kjendis fo’ real nå. Nesten så jeg vurderer å stjele enda flere studiekataloger (har tatt et par…… (spammer besteforeldre med dem, de blir så stolte)), kan jo alltids signere dem – og så legge dem ut for salg. Lettjente penger!