Bolla og jeg, med en kink i nakken

Er det ikke typisk? I det man kommer inn døra etter en dag på jobb, henger fra seg jakken og BAM. Kink i nakken/skuldra. Ikke kunne det kommet på noen bedre tidspunkt heller; både pakking, vask og rydd av hele leiligheten stod på agendaen. Så da var det intet annet å gjøre enn å tusle på kiwi (5min) for litt pepsi max, og svelge det ned med en voltaren, heh, og å få noe lol boosting fra p4rgaming.com.

Ikke bare er det typisk, men det skjer jo selvfølgelig rett før jeg skal ut og holde kurs i Kristiansand. Skjedde ved forrige tur til Kristiansand óg – kanskje det rett og slett er noe i det?

Vel, om det ikke ble full shinings av leiligheten, ble det i det minste noe. Og utrolig hva man rekker morgenen før man skal dra også.. Ble heller litt superkos, med den ikke-så-kosete katten, som plutselig er blitt ganske så kosete. Lille bolla mi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *