Himmeloghav, hvor blir tiden av? I morgen er det 1. mars, og vi trer inn i årets første vårmåned. Det er ikke akkurat er mye som minner om vår ute her når jeg i dag måtte ut og måke hele gårdsplassen. Vi rakk aldri måke i går, og for sikkerhetsskyld snødde det enda litt til i natt og morges. Brøytebilene gjør en knall jobb, selv om jeg synes det er litt kjipt at de ender opp med å skyve all snøen over på oss, haha! Men nå kommer i det minste bilen ut og inn.

Men, ny måned. Og siden det liksom da skal være en vårmåned (hallo jeg bor på Gjøvik, våren kommer i slutten av mai), har jeg laget en vårlig bakgrunn til macen. Den er til og med rosa, og fargerik! Jeg er egentlig ikke så veldig rosa-person, men akkurat denne likte jeg. Om du har lyst på den, kan du hente den ned her: http://bit.ly/2lvrihv