I helgen er det duket for bursdagsfeiring av bestisen, og hvorfor ikke dra den helt ut og ta en maskerade-fifty-shades-feiring? Man må vel gjerne ha noen glass innabords for å se filmen uansett? Haha, neida (joda). Så i dag var dagen hvor det meste skulle fikses ferdig, og etter å ha prøvd fire-fem forskjellige masker og endt opp med denne, innså jeg at jeg fløy rundt på resten av runden min med pannen full av glitter. Og ja det er sånn glitter som ikke forsvinner, og ja, jeg glitrer fortsatt!

Noe som er litt utrolig er at jeg for en gangs skyld stresser jeg ikke med pakkingen, kofferten er nesten ferdigpakket (ser ut som jeg skal flytte), og jeg drar allerede i morgentidlig. Med et heldagsmøte i Oslo fant jeg ut at det var like greit å dra rett til bestis, og ta hjemmekontor derfra på fredagen, win-win! Eller kanskje det blir vin-vin, vi får se, haha.

Jeg innser også nå at jeg har klart det meste på dagens to-do, utenom å rydde pulten her på kontoret. Det er utrolig hvordan den eksploderer i rot bare jeg ser på den. Skjønner ikke hvordan det går an. Jeg burde rydde den, men samtidig burde jeg straks komme meg i seng – så vi får se hva som vinner her.

Forresten, har du sett filmen enda?