… og alt det der.

Hei, 2017!
Kanskje feiret du hardt i går, kanskje tok du det litt mer piano. Jeg håper uansett dagens form ikke er den verste du har hatt. Her er formen upåklagelig. Og selv om formen satt jeg i halvmørket på den siste sofaputen i sofaen med 9 andre mennesker sovende/slumrene i huset til langt på dag. Det var med andre ord en hard feiring for enkelte her i går og i natt – ja til og med inn i morgentimene.

Men, 2017 ja. «Nytt år, nye muligheter», som de sier. 2016 har vært tøft på enkelte områder, men også ekstremt lærerikt og fint. Jeg har lært meg å lytte litt bedre til kroppen, at den sier ifra når den er sliten – og at det lønner seg å tolke de signalene før det er «for sent». Det har vært mye kjærlighet og glede, og fine bekjentskap som har utviklet seg til sterke vennskap. Jeg har turt å satset på kreativiteten og opprettet både Etsy og Facebookpage. Jeg har kjent på mestringsfølelse og gleden av å skape noe.

Jeg står fortsatt på mitt om at jeg ikke er så veldig på nyttårsforsetter, men heller mål og ønsker for året. Men jeg har egentlig ikke rukket å gjøre meg så mange tanker om hvilke mål jeg har for 2017. Det har rett og slett vært litt mye å henge fingrene i de siste månedene på slutten av året. Målene for i fjor kan jeg ikke skryte på meg så veldig å ha klart, så vi får prøve gjøre bedre i år – haha!

Hvilke tanker og mål har du for året som vi nå går inn i? :-)