God morgen fintfolk! Ser ut som jeg har gjort søndagen til den nye produktive dagen i uka, gitt. Haha, denne søndagsmorgenen har jeg, slik som forrige søndag, startet med både støvsuging, rydding og klesvask. Snakker om hviledag! Men jeg tror jeg liker det, starte uken med rent hus og alt det der?

Etter at jeg satt og skravlet i telefonen med mormor i går kveld ble jeg sittende å tenke på et par ting. Først og fremst at jeg er så heldig som har så mange gode folk i familien min, og at jeg faktisk har et slikt forhold med dem at vi kan ringes for å skravle om alt og ingenting i en liten evighet. Men også det at jeg har så mye god støtte i dem. Det er nesten samme hva jeg gjør, så vet jeg at de støtter meg, heier på meg og alltid håper og tror det vil gå bra. Og dét er jo slettes ingen selvfølge.

Jeg kjenner det stikker litt i hjertet når mennesker jeg kjenner velger å satse på noe, med virkelig alt de har. De brenner virkelig for det; jobber morgener og kvelder for å nå målet sitt – så er det ingen støtte å få fra familien. Heller en litt nedlatende tone, ja til og med kommentarer om at dette sannsynligvis ikke går, og at de ikke kan forstå hvorfor de gjør det. At det er bortkastet.

Det er aldri bortkastet å satse på noe du tror på, noe du ønsker og noe du brenner for. For vet du hva? Enten så går det, og det er jo ingenting som er bedre enn det? Og hvis ikke det går, vet du hva? Da har du lært noe, du har erfaringer – på både godt og vondt. _mg_9880-3

Jeg vet ikke helt hva jeg skal frem til, annet enn at man ikke skal være så negative til andres drømmer, ønsker og ambisjoner. Selvfølgelig kan man være kritiske, men vær det da på en saklig måte, med gode argumenter. Men aldri gå inn for å ta fra noen gleden de har med det driver med. Ikke si ting for å dempe gleden, lysten eller pågangsmotet. Det går an å støtte, uten at man helt forstår hva de driver med.

Og du, du som ikke har den støtten og motivasjonen fra noen, kjære deg – ha tro på deg selv, og stå på!♥

Shit, så ble det noen visdomsord denne søndagsformiddagen også, det er ikke dårlig!