Inspire

_mg_9841-2

Åh, jeg snublet over denne kule vasen på fredag når jeg var innom Lagerhaus. Jeg hadde så dårlig tid at jeg ikke rakk å titte gjennom hele butikken, men fikk revet med meg denne. Den gjorde seg fint på kontoret, det er så hyggelig å ha noe grønt, og kult rundt seg når man jobber med prosjekter. Gir både inspirasjon og glede!

Men  er det mandag; tilbake på jobb, rutiner og styr etter en ekstremt rolig helg. Jeg skal prøve å ta kreativiteten fra helgen med meg inn i denne uken, og krysser fingre og tær for at den blir bra! Også lurer jeg litt på hva inspirerer deg i hverdagen? Hvilke tiltak gjør du for at dagene skal bli så bra som mulig?

En kommentar på “Inspire

  1. Nå for tiden inspireres jeg av musikk. Og følelsene. Jeg kjenner ekstra godt etter for tiden, det er fint. Og jeg tror musikken hjelper meg stort til å kjenne etter.

    Elsker vasen forresten! Så fin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *