Sunday is my funday!

_mg_9850-2

Egentlig er både tittelen, og bildet over, ganske misvisende. Jeg er ikke en stor fan av søndager, noe jeg tror henger litt tilbake fra når jeg gikk på skolen. Det ble bare en dag hvor man «ventet» på å begynne på igjen på mandag, eller en dag stappet med oppgaver og innleveringer som man kanskje hadde utsatt litt lenge. Men i dag er ikke søndagen så verst, jeg har rukket å være produktiv med både det som er av klesvasker, oppvasker og i tillegg støvsugd! Snakk om husmor på en «hviledag», da.

Resten av dagen – og det er ganske mye igjen, for klokka er bare 11(!), skal jeg bruke til å tegne, designe og ordne til noen nye prosjekter som skal ut på etsy-butikken min (egenreklame?) om ikke så lenge. Rett og slett bare kose meg og la kreativiteten blomstre – og dét kan man ikke klage på. Kanskje jeg til og med skal ta meg turen ned på trening, men jeg er så støl i både rygg og bein etter kickoff med jobben på fredag – så vi får se. Haha, det var både wipeout-utfordringer, rodeookse-ridning og sumodrakt-bryting; fikk opp pulsen godt, men knallgøy!

Hva skal du bruke denne fine søndagen til da? Noe spennende på agendaen?

2 Kommentarer på “Sunday is my funday!

  1. Fin søndag. Jeg kjenner meg igjen, har ambivalente følelser for dagen. Jeg pleier egentlig ofte å være sentimental på søndager, det kan både være fint, men også slitsomt i blant..

    • JA! Jeg og. Det var enda mer før, nå er det ikke så ille – men når jeg bodde alene og gikk på skolen var gjerne søndager en ekstremt følelsesladdet dag, på godt og vondt. Ikke at jeg vet helt hvorfor, men det er kanskje bare.. sunday blues? Hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *