Tjohei som tiden flyr! Jeg smekker på med en ukesoppdatering :-)

 ..Høydepunkt: Det beste denne uken må nok ha vært fredagens massasje – herregud. Jeg dro med litt smålig migrene i kroppen, og den dama var så flink.

..Beste måltid: Denne uken har det vært lite spennende måltider i hus, men både den faste grøten min – og lunsjsalaten på et møte på jobb denne uka var tipptoppers!
_MG_9721-2

..Tur: Ukens tur var absolutt sammen med Kristin. Ingen av oss hadde spesielt lyst til å ut, men vi ble med for å se hverandre – vi angret ikke. Det er så trivelig å bare gå å skravle om alt man har på hjertet, høre på hva den andre har og le sammen.

..Kjiping: Ukens absolutt kjiping må være de dårlige nyhetene jeg fikk på fredagkveld. Uff..

..På denne dagen i fjor: Vel, det er vel egentlig i morgen, men jeg postet dette innlegget, og var så glad! Vi hadde vært i Lillehammer og hentet en Mummikopp – og i tillegg fått telefon om at vi hadde fått leiligheten vi bor i nå. En gledens dag rett og slett!

mummi2

..New in: Det har regnet penner og tusjer i postkassen hele uka, haha! Neida, det har ikke vært så ille – men det har kommet et par pakker, og jeg venter fortsatt på den jeg har mest lyst på. Tålmodighet altså, ikke min sterke side når jeg venter på post. Ellers så var jeg jo innom IKEA å rev meg meg en hylle og noen blokker.

..Inspo: Jeg har lagret en haug av bilder i eget board på Pinterest, og føler jeg saumfarer instagram etter inspirasjon til brush lettering. Det er  mange flinke folk der ute, og jeg gleder meg over å øve, og stadig blir bedre!
_MG_9774-2

..Akkurat nå: Skal jeg løpe i dusjen og vaske håret, før det skal krølles litt. Det blir Oslo på meg i ettermiddag, så da må kofferten pakkes ferdig, og noe annet enn joggebukser på!

..Planer for uken: Jeg drar jo som nevnt til Oslo i ettermiddag/kveld, også blir det 3 fulle dager med konferanse i Sverige! Jeg drar alene, og er skikkelig spent (og litt nervøs). Konferansen ser kjempespennende ut, så jeg gleder meg til å lære litt – og ikke minst møte nye mennesker.

Har du noen gøye planer for uken som kommer?