_MG_9738-2 _MG_9734-2Endelig begynner kontoret mitt å ta litt form! Forrige helg fikk jeg endelig fingrene i vegghyllene på bildene over her, og de er så fine! Jeg hadde egentlig tenkt til å kjøpe dem i våres for å ha mummikopper i, men jeg innså at de ble litt for dype så man ikke fikk sett motivene, og slo ideen fra meg. Men når jeg forrige uke fant de igjen – og i tillegg så etter noe å ha på veggen på kontoret måtte de bare bli med hjem – og ble det ikke bra? Alt av penner og tusjer som brukes daglig står lett tilgjengelig,  kjekt!
_MG_9735-2 _MG_9737-2Skuffeseksjonen snublet jeg over på instagram ved en tilfeldighet – og den passet perfekt til mitt behov og kontoret; så da var det bare å hive seg innom IKEA en tur på vei hjem fra jobb denne uken. Den gamle hylla har nå blitt midlertidig bokhylle for gamle skolebøker, så ting begynner virkelig å ta form her nå – og jeg så fornøyd!