Pulten er full av plakater, noen ferdige, noen fine, noen mindre fine og veldig mange skisser og kruseduller. I de nyinnkjøpte hyllene på veggen står det enda flere ferdige plakater og kort – samt både glass og penneholdere stappet med tusjer. Jeg skal være den første til å innrømme at jeg er hekta. Hekta på mestringsfølelsen det gir når det siste pennestrøket ferdigstiller verket. Hekta på irritasjonen av at pennen (les: hånda) ikke flyter der den skal på papiret. Hekta på å få det til.

Jeg har tusjmerker på nesten alle fingrene, og pulten (og gulvet) må stadig feies for viskelærstøv. Men det gjør ingenting, for jeg koser meg. Det tar mye tid, men det føles ikke slik når jeg holder på, og det gjør heller ingenting; for jeg koser meg jo. Koser meg med å lære noe nytt, og faktisk også mestre det innimellom. Koser meg med å se at jeg stadig blir bedre og bedre.

Jeg har med andre ord tegnet, skrevet, skisset og tusjet den siste uken. I tillegg til å lagt til et par digitale prints på etsy, slik som den under her (reklame?). enten_wframe

Jeg unner alle følelsen av å finne noe man liker å gjøre, ikke bare “liker”, men virkelig kan sitte time på time, dag etter dag med. Noe som gjør en glad, og som man mestrer alene. Det er ikke alltid like lett å finne, men når du gjør det – så vet du det!