Ro i sjelen

_MG_9205 kopiDe siste dagene har jeg tilbragt på hytta til tante, bare oss to. Mye regn, men åå så mye hygge. De små glimtene med sol og opphold har vi utnyttet både i solveggen, og på fjelltur. Vi har spist  mye god mat (tante er fantastisk til å lage mat), vi har drukket god vin, ledd og skravlet. Vi har badet i boblebadet med luer i regnet, matet sauene som beitet i hagen og spist verdens beste napoleonskake i Rjukan.

Det har rett og slett vært noen himmelske dager, jeg føler meg heldig som har ei tante som tante!♥
_MG_9206-2 _MG_9216-2Nå er jeg tilbake på Gjøvik, og her blir jeg noen dager nå, før ferien starter på ordentlig – og Sørlandet venter! Har du startet ferien enda? Og hvilke planer har du eventuelt for sommern?

2 Kommentarer på “Ro i sjelen

    • Hytteliv har absolutt sin egen sjarm, det er rett og slett herlig! Må prøve å dra på flere slike, man glemmer liksom at det er verdt å kjøre et par timer for å bare slappe av og kose seg! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *