De fleste av oss begynner vel å komme i mål med sommerens planer, sånn grovt sett i det minste. I går spikret jeg nok en bit av ferien, og kan med hånden på hjertet si at jeg gleder meg skikkelig til ferien, altså. Jeg har en uke ferie først nå, denne uken, før 3 uker senere i sommer. Det er masse å glede seg til, selv om det ikke nødvendigvis skjer så mye i selve ferien. Litt av vitsen med ferie for meg er at det ikke skal skje så mye heller, så dette tror jeg blir deilig! Et par høydepunkter blir definitivt:

Springsteen-konsert onsdag denne uken! Springsteen live kan aldri bli feil, og jeg er er så heldig at jeg får kose meg med to fine venninner!
Bryllup på vestlandet. Vi drar på torsdagen, og får et par dager ekstra. Jeg gleder meg til å feire kjærligheten og fine venner. Krysser fingrene for deilig vær!
Familietid. Det er litt familie som flytter nå i juli, så jeg gleder meg til å se de nye stedene. Tenker det blir late dager med både grill og kos!
IMG_9002-2 ♥ Sørlandsidyll. Sommer på Sørlandet er alltid bra. Gleder meg masse til late meg på bryggekanten, drikke vin med mamma, lese bøker og bare slappe av.
Jentetid. Jeg får besøk av Cassandra og vesla på Sørlandet. Det blir dyreparken, by-sightseeing, strand- og bryggekos. Gleder meg masse!
kardemommeby_7636Jeg skal rett og slett prøve kose meg så mye som mulig, i tillegg til listen ovenfor håper jeg på å treffe et knippe gode venner jeg ser altfor sjeldent.

Hvilke sommerplaner har du?