Etter treningen i går var det så deilig i sola at jeg ikke kunne la en slik solemulighet kunne gå fra meg. Det er jo meldt regn i bøtter og spann fremover, så må ta den solen vi får. Jeg dro med meg ei bok jeg fikk til bursdagen min i fjor, men fortsatt ikke fått satt meg ned meg- og en kald pepsi, yum. Kosetid.

Et bilde publisert av Therese (@tessmcmess)

Og en god bok var det. Det gikk stort sett i lesing hele lørdagskvelden, etterhvert som trøttheten kom snikende ble linsene byttet ut med briller, og timene gikk. Er det flere enn meg som blir så oppslukt at man ofrer dyrbare timer med søvn, bare for å se hva som skjer frem til neste kapittel? Og når man kommer til neste, så lover man seg det samme igjen, og igjen. Felle det der. Vel, boken var utlest på formiddagen i dag, så nå spørs det om jeg ikke må finne neste i serien! Hurra!