Annonselenker

Good lørdag, folkens! Tenkte jeg skulle komme med et lite tips, sånn på lørdagsformiddagen. Det har seg nemlig slik at jeg, for de som ikke visste det, trener en good del – og med mange treninger i uken er det kjekt å ha litt treningstøy å bytte på. Jeg elsker å handle treningsklær, og går heller gjerne i sportsbutikker og titter, enn vanlige klesbutikker (rar, jeg vet). Men jeg synes det er så fryktelig dyrt, senest et par uker siden snublet jeg over en singlet til 600kr på XXL, en helt ordinær singlet med logo på. Holdt på å svime av, haha. Uansett. Tenkte tipse om at Sportamore har sommersalg i disse dager, og selv klikket jeg meg hjem både det ene og det andre til både meg selv, og han fine. Herlig!IMG_9045-2
Tights fra Nike som jeg har hørt så mye om, gledet meg til å prøve og den har virkelig innfridd. Deilig i stoffet (den er matt!), sklir ikke ned, og den sitter som et skudd. Ikke er den gjennomsiktig heller, kan ikke klage på det! Ny singlet fra BLACC. Skal ærlig innrømme at jeg var skeptisk, har ikke noen tidligere erfaringer fra merket, hverken på størrelser eller kvalitet – men den innfrir! Myk og god, sitter gjennom økten – og har i tillegg et friskt mønster, i like. Shorts fra Nike, var litt optimistisk på størrelsen, men det gikk akkurat. Jeg liker en shorts som ikke ender opp som en hotpants i løpet av økten, og da var denne toppers. Den hadde prøveturen sin i går, og jeg er fornøyd. Helt på kanten av mitt lille shoppemani ble også sekken fra Nike klikket hjem, haha – var egentlig ikke behov for den, men den er så fresh! Perfekt nå på sommeren, i tillegg er den superlett og perfekt å slenge over skuldra!

Så, er du på jakt etter treningsklær av kvalitet, til en litt rimeligere penge så kan jeg anbefale å klikke deg inn på Sportamore sitt salg! Noe for en hver smak :-)
IMG_9048-2Når jeg leste gjennom dette nå hørtes det litt ut som jeg har solgt sjelen min, men det har jeg altså ikke. Jeg bare liker å kjøpe treningsklær av god kvalitet på salg, haha.