IMG_8926-2

Mai synger på siste vers, med bare 3 timer igjen før vi bikker over til juni. 1. juni. Alt blir liksom så mye mer «sommer» bare vi går fra 31. mai til 1. juni, er du ikke enig? Vel, hva passer vel bedre på tampen av måneden, enn å oppsummere den i korte trekk?

Mai var måneden..
… Vi fikk smake litt på solen, på ordentlig.
… Bilen var over en uke på verkstedet, selvfølgelig på det mest passende tidspunktet..
… Jeg måtte innse at jeg ikke er supermenneske, og har prøvd å roe ned, og slappe av.
… Jeg virkelig innså at jeg ikke er flink til å slappe av.
… Jeg endelig tok meg tiden til å opprette en Etsy-shop!
… Med konfirmasjoner og masse happenings.
… Vi hadde utdrikningslag for Alette! Knallgøy og hyggelig!
… Jeg fikk være litt tante igjen, og hentet alene i barnehagen (!).
… Jeg fikk tidenes gnagsår på begge hælene.

Det har med andre ord vært en begivelsesrik måned, på godt og vondt. Nå håper jeg juni blir enda bedre – og gleder meg til enda flere dager med sol og varme. En ting er sikkert; jeg skal bruke 1.juni til å kjøpe solkrem, og aftersun, for noen duppet litt av i sola tidligere i dag.