..Glede: Å se bestisen (er det ikke det alle bloggere skriver?) igjen. Å kose, klemme og susse på tanteungen. Å hente tanteungen i barnehagen alene, å le.

..Kjiping: Bilen måtte på verksted på onsdag, og er fortsatt inne. Noe jeg så for meg skulle bli en quickfix var tydeligvis noe mye mer avansert og ikke minst mye dyrere, hurra! Passet jo spesielt godt med tanke på at jeg skulle bruke den i helgen – men det er ikke så mye å dvele ved, og heldigvis finnes det jo kollektivtransport :-)

..Mat: Åh, mat altså. Det ser ikke akkurat ut som jeg er sunnheten selv etter en kosehelg, men vi spiser egentlig sunt og godt hele uken, men har vel en tedens til å kose oss litt ekstra når vi er sammen. Det har vært deilige iser og ikke minst yummy iskaffe!IMG_8867 IMG_8875-2

..New in: Det ble både sko og caps i det store utlandet (Sverige, haha), og så kom det nye sko i posten – som dere får se om et par dager! Så fine, og til sommerens bryllup!

..Film: «You´re not you», og «Joy». Men førstnevnte altså; jeg lo, jeg smilte og ikke minst så gråt jeg. Ikke sånn pen grining, med et par tårer i øyekroken, for å si det sånn. En fin film, som også viser hvordan familier med alvorlige sykdommer har det.

..Akkurat nå: Sitter jeg i kosebukse, jeg er trøtt og sliten i kroppen – selv om jeg både har sovet lenge og ikke gjort spesielt mye i dag. Det blir et lite ryddesjau før middag og Game of Thrones med gubben i kveld tenker jeg.

..Planer for uken: Denne uken skal jeg roe ned, sove så mye jeg kan og virkelig lade batteriene. Jeg håper været bedrer seg så vi kan få plantet litt blomster på terrassen, og være litt mer ute :-)

Har du hatt en fin helg? Og hva er dine planer for uken?