IMG_8844I går var en skikkelig drittdag. Det er lov å ha det innimellom, alt gikk litt skeis; hofte og kne verket, det regnet og var kalt – og i tillegg er bilen på verkstedet som nå blir en forholdsvis mye dyrere antatt. Bilen må bli på verksted over helgen, og jeg følte meg litt hjelpesløs – sett at jeg tross alt skulle til Cassandra i helgen. Vel, vi fant en løsning til slutt – og dagen tok seg opp! Det handler mye om mindset i slike tilfeller hvor man føler alt går i mot seg. Så etter at jeg hadde sutret litt bestemte jeg meg vel for at det får bare være, ikke noe man får gjort – annet enn å fiske frem det positive i dagen.

Jeg kom meg frem til slutt, og fikk koset litt med tantungen før hun var i seng ♥ I dag har jeg fulgt henne til barnehagen, foreldrene er sendt på jobb, og jeg skal bare slappe av og kose meg her. Jeg har sneket til meg pepsi max og krøpet opp i sofaen, litt rolig musikk i bakgrunnen så blir det kos med ei bok.

Jeg har lånt F**k it på biblioteket, tenkte lese gjennom den – jeg er fan av slike bøker, og trenger i tillegg å få dunket inn litt tips på hvordan slappe av og si mer «nei». Nei, nå skal jeg kose meg frem til jeg skal hente snuppa i barnehagen!IMG_8850

Håper dere har en strålende fredag, og en behagelig start på helgen! :-)