IMG_8817-2Noe av det beste med sommerhalvåret er å spise ute, grille og kose seg. For min del fryder jeg meg over at det er litt “lettere” mat enn vinterhalvåret; eller det er lettere å hive noe på grillen og ha en frisk salat til – enn det er når snøen daler. Jeg innbiller meg også at det blir noe mer grønt på de som ikke er like flinke til å spise det vinterstid, gjerne i form av grillspyd, fruktsalat, melon og jordbær.

I går fikk vi et vennepar over på besøk for nettopp grillings, vi holdt omtrent på å blåse bort – men grille skulle vi. Av tilbehør var det det «obligatoriske»: potetsalat og grønnsaksspyd. I tillegg til dette ble det bakt potet og ikke minst en deilig sommersalat! IMG_8818-2Det er  godt å friske opp salaten med enten jordbær eller vannmelonbiter – og i dette tilfellet ble det førstnevnte. I tillegg til det var det crisp-salat, ruccola, rødløk og sukkererter, mmm! Enkelt, men absolutt å anbefale om du skal fyre opp grillen i nærmeste fremtid!