Hei, og god ny uke da, dere! Tiden raser litt fra meg her, dagene flyter i ett og jeg har liksom ikke fått satt meg ned one før nå. Helgen var også en smule travel til tider, men ekstremt hyggelig. Det var nok en Sørlandshelg på oss – tredje helgen siden påske, så det er ikke dårlig. Anledningen var konfirmasjon til den eldste nevøen min på lørdagen, og med en inneklemt fredag fikk vi en ekstra solskinnsdag ved havet, vinn-vinn. Og snakker om solskinn, det var så fint vær, skikkelig syden-varme. Jeg har med andre ord rukket å bli solbrent, men det var verdt det. Årets første krabbet fikk vi også plukket, og ja, vi fant større enn den på bildet ;-)_MG_8621 _MG_8634 _MG_8643

Lørdagen var det som nevnt duket for konfirmasjon, og det er alltid trivelig å se igjen familie som man ikke ser så ofte. Konfirmanten var så flott så, og talene dro frem en liten tåre. For min del er det ekstra stas å se igjen alle tantebarna, de vokser til så voldsomt mellom hver gang jeg ser dem – eldstemann er konfirmert og greier.. _MG_8691 _MG_8769 _MG_8795

Det var med andre ord en vellykket helg, været viste Sørlandet fra sin beste side – og jeg fikk spist årets første soft-is! Været har spilt på lag med oss etter at vi kom tilbake til innlandet også – deilig sol og varme. Det ser dessverre ut som det bare var disse dagene, men det var godt så lenge det varte i denne omgangen :-)