_MG_8598-2Det var ikke akkurat planen, men skal ikke legge skjul på at den materalistiske samlergleden er på plass. To nye i samlingen, én utgått kopp, og én ny. Samlingen har med andre ord økt med kopp 32 og 33 (!)._MG_8594-2_MG_8588-2

Mummitrollet på isen (1999-2012) er søt, uskyldig og i en veldig fin blåfarge. Det er en kopp jeg egentlig ikke har følt stort behov for å ha tidligere, men som plutselig det siste halve året har vekket en interesse. Jeg har jo egentlig pratet på å ikke kjøpe så mange av de utgåtte koppene, meeen av og til så snubler meg over et lite “kupp”. Så, den ble hentet på vei ned til Tønsberg på onsdag, og jeg er veldig fornøyd!

Too-Ticky (2016-) fikk jeg i gave av lillesøsteren min på Danmarksturen vår nå i helgen. Jeg synes den er så fin! Utrolig fine farger, og samtidig et litt annet design enn mange av de andre koppene i salg nå. Absolutt på favorittlisten, og jeg gleder meg til å ta den i bruk! :-)