God søndag! Helgen er på hell, men det er heldigvis enda noen timer igjen. Her startet dagen litt senere enn vanlig; jeg endte opp med å kjøre Tønsberg – Gjøvik i går kveld, og med sen avgang ble det også en ganske sen ankomst, og jeg var ikke hjemme før i 11-12tiden i gårkveld. Det hjalp heller ikke på at det over “fjellet” var  mye snø. Du kan tro jeg var glad for at sommerdekkene lå i baksete, og ikke var på bilen.. Uansett, det ble en god natts søvn, og snøen er nesten borte nå – bare litt igjen under bilen. _MG_8575 kopiJeg elsker jo å prøve nye ting, så når vi stod på 7-eleven rett før ferjen i går så måtte jeg jo bare rive meg med disse spennende juicene. Den ene er en røbet, ingefær og sitron-shot, mens det andre er en deilig grønn juice. En perfekt start på en ny morgen – og ikke minst en ny måned! Shotten var så-som-så, mens juicen var egentlig ganske god, så spørs om jeg ikke må prøve å lage meg noe slikt hjemme også. De hadde masse deilige, og litt sunnere alternativer – så hadde jo egentlig lyst til å rive med meg alt som var, men måtte se min begrensning, men man kan jo undre seg over hvorfor vi ikke har slikt i Norge?