Hei dere! Håper helgen har vært fin, og at dere har kost dere masse. Selv har jeg hatt herlig besøk som har gjort at jeg ikke har rukket å snike meg innom her. Det er ikke akkurat det å dra opp macen man gjør når folk har kommet reisende for å besøke ;-) Uansett, vi har kost oss så utrolig mye, slappet av, pratet masse – og ikke minst; spist mye godt mat og drukket mye godt.

Og snakker om å drikke mye godt, vi prøvde oss på å gjenskape en drink vi fikk servert for snart et år siden i Warzawa, med stor suksess. Vi laget oss også noe jeg tror blir en slager utover sommermånedene nå; Wine slushies! Du leste riktig ja, vinslush, mm! Enkelt å lage, og smakte kjempegodt og friskt!

wineslushis

Absolutt en anbefaling, enten som en dessert (til voksent besøk) eller som terrassekos i sommermånedene. Jeg vet iallefall hva jeg kommer til å mikse sammen ved første terrassegrilling!