Hoi! Nok en uke over, denne har vært både travel og topp, med fint besøk kan man ikke klage! Jeg avslutter en fin helg med en liten oppsummering av hele uken som har gått :-)

..Glede: Var absolutt å få besøk av Cassandra i helgen! Den jenta altså, hun gjør meg så glad. Vi har som nevnt bare koset oss i hverandres selskap, spist mye god mat, drukket fine drinker og ledd. Det er så fint, men igjen også da alltid så kjedelig når vi skilles. Du vet når du har funnet de få vennene det ikke gjør noe om du ser ut som dass rundt, og som ikke bryr seg om man ikke sier noe på en stund (ikke at det pleier å være tilfellet..)? De som hører på deg, som du kan snakke med – og som du vet kan snakke med deg? De som du ler best sammen med, selv den stygge latteren? Vel, det er de beste, de skal man ta vare på.

..New in: Denne uken har det faktisk blitt litt nytt i hus. H&M har akkurat begynt å selge NYX, så ente opp med litt diverse derfra. I tillegg ble en ny skinnjakke med hjem! Det har jeg sett etter i år og dager, men synes det er vanskelig å finne en som faktisk er fin – og som i tillegg har en grei passform for noen som er litt brede over skuldrene (haha!). Vel, de var helt tomme på nett, og hadde én igjen i butikken. Flaks, eller meant to be, som jeg liker å kalle det! ;-)_MG_8541-2

..Bilde: I går ble Cassandra og jeg sittende å se på bilder fra jenteturen vår i fjor, det var så kos. Rett og slett en langhelg med hygge!

..Treningsglede: Forrige uken klarte jeg endelig å ta chins igjen, med en litt tyngre kroppsvekt enn tidligere. I går slo jeg til med 2 reps. Det er klart det må feires og deles, haha!

..Akkurat nå: Sitter jeg i kosebukse, og en av mine nye topper og nyter et glass pepsi max. I ovnen står morgendagens lunsj, og almanakken ligger delvis utfylt med oversikt over den kommende ukens planer. Og jeg kom akkurat på at jeg må henge opp en klesvask før jeg køyer, det er alltid like kjedelig å komme på sånn rett før leggetid…

..Planer for neste uke: Neste uke blir det kort arbeidsuke, før det er satt opp mye kos og morsomheter. Jeg reiser nemlig på jentetur til Danmark tidlig torsdagsmorgen, så det gleder jeg meg til!IMG_4260

Hva skal du denne uken som kommer?