Da var man vel hjemme fra det fine Sørlandet, litt bittersweet – men det er vel slik det er? Det å være hjemme hos mamma er liksom, best. Men samtidig er det jo godt med rutiner, hverdag og slikt også – ikke minst å se kjæresten og katten igjen. Men, før hverdagen tar helt fatt igjen må jeg bare vise dere lørdagen! Etter en tur til byen med mamma på formiddagen (hele dagen, egentlig), bestemte vi oss for å invitere søstersen og familien over på middag. Det var duket for en helt enkel middag, mest for kosens skyld. Vel, vi endte opp med å slå på stortrommen og disket opp med herlig stemning og dekorering – og en knallbra burgerkveld! _MG_8465-2_MG_8450-2_MG_8460-2 Med alt hjemmelaget var det ikke noe å si på skryten fra besøket, og vi var ganske fornøyd med egen innsats. Det er litt hyggelig å gjøre noe slikt, og ikke minst var det ekstremt hyggelig å stå på kjøkkenet og kose oss sammen. Nå er bare spørsmålet om jeg noen gang kan spise en burger så god igjen? Hehe..