Noe av det beste med våren er alle fargene, og da spesielt alle de deilige grønnfargene. Spesielt gøy er det med planter og grønnsaker man dyrker selv – synes nå jeg da. I fjor hadde vi jo drivhus i stuen, men i år tror jeg vi må se på noe alternativt, om vi rekker å sette noen frø i det hele tatt.

Men, om man dyrker grønnsaker eller ei, grønne planter er undervurdert i et hjem. Selv har vi ikke så alt for mange (har en tedens til å ta livet av dem..) – men jeg tror jeg skal prøve meg igjen på noen nye. Det trenger ikke nødvendigvis være store greiene heller, men litt grønt gjør innemiljøet både triveligere å være i – og finere å se på!

gronterskjont

Drømte meg litt bort på pinterest, og ble halvveis enig med meg selv at helgenes blomster kanskje ikke blir en bukett tulipaner – men kanskje heller noe grønt av et slag (eller begge deler(!)).

Ønsker dere en riktig fin fredag!