IMG_7670-2Da var årets påskeferie i gang for meg også! Herlighet, jeg hastet og styret med både jobb og pakking i går, før jeg hev meg ut av huset med det som viste seg å være en halvdefekt trillekoffert, haha! Men nå er hjemme hos mamma, og her har jeg rukket å kose meg masse allerede. Bare i dag har jeg spist masse, slappet av med sudoku (favoritt!), spist grove vafler, spilt kortspill med niesa – og vi fikk til og med sneket inn en liten treningsøkt. Ute har det regnet ned, så det har vært en skikkelig kosedag!
IMG_7671-2 IMG_7678-2 IMG_7681-2
I morgen er det duket for litt dugnad på brygga, før det blir resten kos, kos og mer kos. Kjenner jeg sikkert kommer til å rulle tilbake til Gjøvik, men det er jo verdt det :-)

Nei, nå får jeg komme meg bort fra maskinen, hive meg i dusjen og finne frem kosebuksen igjen. Ville bare innom og ønske dere en riktig fin påskehelg, enten det er bypåske – eller fjellpåske! ♥