I helvetesuka gjorde vi mye. Mye rart, mye bevisstgjøring – og mye tenking. Men en av de tingene jeg synes var litt fint å gjøre var å lage en liste over ting jeg er takknemlig for, stort og smått. Og når man er i en skikkelig bevisstgjøringsfase så er man plutselig ekstra takknemlig for de små tingene i livet. Det kan være en god klem, et hei fra en fremmed på gata eller rett og slett lukten av våt asfalt om våren.

a7123d876ba23a065abe4f7c1a163ffe

Bilde herfra

En litt klisjéaktig quote der gitt, men jeg tror de fleste av oss kanskje flyr litt gjennom hverdagen uten å egentlig sette så mye pris på disse små tingene, eller at man tar dem litt for gitt? Jeg vet det er flere som har en krukke hvor de samler lapper hver dag, over hyggelige ting som har skjedd den dagen, eller noe de er takknemlig for – men ikke så mange. De fleste av oss glemmer kanskje de små tingene, jakter lykken dag inn og dag ut uten å egentlig tenke på hva man har, og hva som er bra med det. Hvis du begynner å se på tingene du har i livet, og er takknemlig for dem, så innser du kanskje at du ikke har det så ille like vel?

Så, hva er du takknemlig for? Stort og smått, høyt og lavt. Selv er jeg blant annet takknemlig for:
♥ En familie som stiller opp, og som er glad i meg
♥ At jeg har en jobb
♥ En fin kjæreste
♥ Gleden av trening
♥ En kropp som fungerer (sånn halvveis for tiden..)
♥ Rumpevarmer i bilen
♥ Gode venner
♥ Artige radioprogram
♥ At jeg har en ok stedsans (haha)
♥ At jeg har krøller
♥ Katter

En litt tilfeldig sammensetning, men igjen så er det kanskje litt av greia? Man må ikke ha milioner i banken, eller det fineste huset for å være takknemlig og glad. Man kan være glad og takknemlig for det man har – også eventuelt sikte videre, enten det er oppover – eller i samme bane.