Da var det ny uke igjen da, dere – og jeg hiver meg på en liten oppsummering av uken som gikk. Forrige uke var en liten berg- og dalbane, rett og slett! Det var et par ting vi ikke tok helt høyde for etter helvetesuka vi hadde uken før, men da er vi en erfaring rikere, hehe.

Craving: Karbohydrater. Haha, det er faktisk ekstremt, men en sliten kropp har gått gjennom uken og tydeliggjort sitt ønske om mer karbohydrater og mer søvn.

Gladmelding: Heidi og Sara ringte meg ut av det blå og lurte på om jeg var hjemme i dag. Dette er venninner fra det blide Sørlandet som ut av det blå hadde tatt seg kjøreturen fra Larvik til Gjøvik for å si hei! Snakk om hyggelig overraskelse, er helt varm i hjertet enda – fikk nesten ikke klemt og kost på de nok! ♥

Låt: Treningslisten min (som forøvrig ikke er oppdatert, eller inneholder spesielt mange bra sanger) har gått i ett, både på jobb, trening og i hjemme. Spesielt har vel låta “Vinner alt” av Erik Og Kriss blitt spilt et par ganger etter at jeg ble introdusert for den forrige uke.

Kjiping: Kjiping og kjiping, det har vel gått mer på å være litt lite forberedt – men kroppen har vært litt trøtt og batteritom!

Wanderlust: Jeg tror jeg har tenkt på sydentur minst én gang hver dag denne uken. Trenger sol og varme på kroppen! I tillegg så gleder jeg meg stadig til både tur i slutten av måneden, og tur i april!

Planer for neste uke: Selveste påskeuken! Jeg skal som en del andre jobbe de første dagene i uken, før jeg tar meg en (om jeg får si det selv) velfortjent ferietur til det blide Sørlandet. Der venter familiekos, litt varmere vær(?), god mat og skogsturer! Gleder meg!