Forrige uke var ikke helt som alle andre uker. Den var litt tøffere, litt råere og litt mer bevisstgjørende enn andre. Forrige uke var rett og slett Helvetesuka, så fra mandag kl 04:30, til søndagkveld – jobbet vi motivert og målrettet etter de oppgavene som en slik helvetesuke byr på. Det har gått på alt fra kartlegging og bevisstgjøring av vaner/uvaner, kartlegging av modi, tidsstyring, “ut av komfortsonen” i form av våkennatt fra torsdag til fredag. Det har óg vært mye fokus på restitusjon, positivitet og det å sette livet mer i perspektiv.hellweek3Og ja, jeg vet at det kan høres klisjé ut, kanskje nesten litt dumt? At det å ta tak i seg selv å sine vaner og bli bevisst på seg selv ikke nødvendigvis krever en slik uke – eller at etter en slik uke så er alt “fikset”, og livet er knall. For slik er det jo ikke; en slik uke som vi har hatt nå er bare starten på å sakte men sikkert jobbe med å gjøre om på uvanene, til å prioritere annerledes, til å være bevisst på tankene og den indre dialogen.

For vår del, som allerede har en aktiv livsstil, og mye av disse tingene på plass handlet det litt om å faktisk ta seg tiden det tar å fokusere på disse tingene. Det handlet om å virkelig være bevisst, og hver dag i tillegg utøve konkrete oppgaver. Det har vært en uke med mye refleksjon, latter, smil og hygge. Vi har lært hverandre å kjenne, vi har lært oss selv å kjenne. Vi har fått testet oss selv både fysisk og psykisk, og vet nå at vi tåler enda litt til, og gleder oss nesten litt til neste gang!