Det var stor fortvilelse når jeg våknet i morges; halsen var blitt enda sårere og nesa var bom tett – samtidig som den rant. Hurra! Men jeg orker ikke bli syk nå, litt forkjølet skal man overleve – om det så bare går tilbake til å være frisk og rask! Men med litt redusert form, og et kne som er så-som-så byttet jeg ut dagens trening med en liten gåtur med kjæresten. Det er jo så deilig vær ute om dagen, skikkelig påskestemning! Det ble ikke lange turen, men frisk luft og et par bilder ble det!

_MG_7335 _MG_7374_MG_7372 Jeg sitter med følelsen av at alle steder sør for Oslo og på vestlandet (minus fjellet da), omtrent er bart for snø? Vel, her blir den nok ikke borte med det første – hverken den eller minusgradene. Og det er jo greit, så lenge det holder seg sånn som nå. Men som jeg nevnte tidligere i uken gleder jeg meg til skjørt og bare legger óg!