Jeg finner mye glede i å kunne sette meg ned og faktisk kose meg litt i sofaen, kose meg med blader. Jeg er ikke alltid like flink til å sette meg ned med en bok – så et blad er ypperlig. Med variert innhold, og muligheten til å kunne hoppe litt frem og tilbake.

Treningsmotivasjonen min var litt dvask nå i høst, det er ikke til å skyve under en stol; kneet mitt har vært en stor begrensning. Men jeg bestemte meg for at nå i det nye året ville jeg ikke la kneet mitt sette en stopper for all gleden jeg finner i treningen.
shapeup
Av og til trenger man å få litt tips og inspirasjon til treningen, ettersom jeg føler meg noe begrenset både i utvalg av øvelser – hvor mange forskjellige øvelser kan man gjøre på overkropp da? Så nå gleder jeg meg alltid til å det faller et nytt Shape Up i postkassen. Fine og reflekterte artikler, motivasjon og i tillegg masser av tips til øvelser gjør meg glad! Det beste er vel også at de aldri går “av mote”, om du skjønner?

Både Shape Up, og mange andre blader innenfor alle interesseområder finnes på Bladkongen.no, og kom ikke her og si at det ikke er utrolig deilig å få blader rett i postkassen? Jeg blir alltid like glad når jeg kommer litt småsliten hjem fra jobb, og blader ligger som en liten overraskelse :-)